Over Elevate You

Kies je voor een gelukkiger en beter leven? 
Wil je een betere relatie met: geld, gezondheid, jouw lichaam, spiritualiteit, andere mensen en jezelf?

Heb je andere systemen uitgeprobeerd, die je ergens hebben gebracht, maar weet je ergens diep van binnen dat er iets groters bestaat waar je naar verlangt en dat je wilt bereiken?

Of je een coach, zoekende, een levensgenieter of nieuwsgierig over persoonlijke ontwikkeling bent, Elevate You is een website dat jouw innerlijke weten bekrachtigt. Overhandigt jou pragmatische tools om meer jou te zijn, je verborgen talenten (her)ontdekken, je slapende krachten wakker maken en nog veel meer! 
Voor alle zoekers op de wereld, vanuit pijn of liefde voor het leven…
Voor alle mensen die (stiekem) een sprankje hoop hebben en zoeken…
Voor alle mensen die van alles hebben geprobeerd en nog steeds niet ‘daar’ zijn…
Voor alle mensen die genoeg hebben om in de stront te zitten, genoeg van hebben om slachtoffer te zijn of zich zo te voelen…
Voor alle mensen die er genoeg van hebben om steeds te moeten aanhoren dat ze ‘slecht’, ‘fout’ en ‘niet genoeg’ zijn….

Deze website is voor jou gecreëerd!

Dit ben ik

Woonachtig in Haarlemmermeer en zie de wereld als mijn speelplaats.
Je kunt me altijd wakker maken voor Aziatische eten (zoals sushi en Thais), speelmoment met een peuter of een grappige berichtje. Ik voer graag diepgaande gesprekken op een luchtige manier, zoek liever naar de mogelijkheden dan lang breien over problemen. Lang zeuren doe ik het liefst 10 seconden lang! Ok ok, soms met verlenging 😉

Ik hou van reizen, het liefst omgaan met lokale bevolking om zo de authentieke levensstijl van het desbetreffende land te (her)ontdekken.

Persoonlijke ontwikkeling zie ik niet als een must, voor mij is dat als een wandeling door het leven. 

Later als ik groot ben….. veeg ik wat tranen weg om de dankbaarheid die mensen mij tonen dat ik een inspiratie voor hun ben.

De methodiek

De methodiek die Elevate You / Sylvia Kusuma grotendeels zal gebruiken is Access Consciousness ® (afgekort Access).  De doelstelling van Access is een wereld van Bewustzijn & Eenheid creëren, streven naar Empowerment, jou zijn en de wereld veranderen. Je kan meer over Access lezen op www.accessconsciousness.com.

Foto:
Gary Douglas (oprichter van Access) geeft dr Dain Heer (mede-oprichter) een Access Bars® sessie

De keuze

In het voorjaar van 2012 ben ik, Sylvia Kusuma, met deze methodiek in aanraking gekomen via een online summit. ‘Toevallig’ kwam de mede oprichter dr. Dain Heer een paar maanden later voor het eerst naar Nederland. Uiteraard was ik daar ook bij.

Hoe meer ik Access tools leer, hoe meer ik ze toepas hoe meer ik merk dat mijn leven veranderd is. “Het is snel en gemakkelijk, dit ‘moeten’ meer mensen weten”, zo is deze website ontstaan.

Hoe zou het zijn om aan jezelf te werken zonder te oordelen over je lichaamsbouw of de ‘verkeerde’  keuzes die je maakt(e)?
Dit is wat Access doet, zo anders dan andere methoden. Ook zeer geschikt om naast iets anders te gebruiken, zoals wandelen in de natuur of yoga.
Vóór Access heb ik verschillende technieken gebruikt; rationele technieken, spirituele techniek en energiewerk zoals Reiki. Ook heb ik psychologen e.d. bezocht, sessies gehad. Alles wat ik heb gedaan heeft me wel ergens gebracht maar niet altijd snel of stappen verder dan waar ik wil zijn. Met Access tools heb ik gemerkt dat ik ze op verschillende gebieden op mijn leven kan gebruiken; van ‘s ochtends vroeg opstaan (zwaar voelen vroeg in de ochtend en niet uit bed willen), een gebeurtenis op dat moment veranderen, financiële vooruitgang, depressieve gevoelens veranderen tot prettige nachtrust.
Enkele voorbeelden van wat ik heb gedaan: Landmark education, Millionaire mindset van T. Harv Eker, Reiki, Kundalini Reiki, Ho’oponopono, Magnified Healing, NLP….

Energie

Access tools ‘raakt’ je op energetisch niveau aan, ook al heb je geen geen idee wat ‘energieën’ zijn. Access tools zijn niet rationeel te bevatten, ze halen je uit je ‘monkey mind’.
Wanneer je verandering wilt brengen door middel van focussen op het gebied van gedrag, woordkeuze, emoties, houding, denken of mindset betekent nog niet automatisch dat je energetische veld mee verandert.

Verandering aanbrengen op het energetische niveau raakt vele gebieden en die veranderen automatisch mee.
Dus ben je klaar voor om op eenvoudige en bijzondere manier jezelf weer zijn?