Uit de trauma, drama

& vicieuze cirkels!

Uit de Trauma, Drama & Vicieuze Cirkels

m.b.v. Trifold Sequencing Systems (TSS) lichaamsprocessen

Is er een bepaalde nare gebeurtenis in je leven die zich steeds blijft afspelen? Merk je dat je lichaam de schok nog steeds (her)beleeft en heb je daar erg last van?

Trifold Sequencing Systems

Trifold Sequencing Systems is een body proces die de ‘loop’ van de drama en trauma stop zet. Je herkent het als dit systeem geactiveerd is als je steeds hetzelfde verhaal vertelt, aan jezelf of aan iemand anders.

Euhmm het is niet een verhaal over die geweldige vakantie of dat eerste heerlijke romantische uitje met een partner waarop je lichaam blij reageert. Dat is ook een soort ‘loop’ maar wordt meestal ervaren als iets prettigs.

Ken je iemand of heb je ooit iemand gekend die ooit een ongeluk heeft gehad of een geliefde heeft verloren en hij/zij blijft er steeds over praten? Ze praten erover alsof het gisteren is gebeurd, terwijl het intussen al jaren geleden is gebeurd. Bijvoorbeeld mensen die een echtscheiding hebben meegemaakt en tien jaar later praten ze nog steeds geëmotioneerd over. Het klinkt als een kapotte platenspeler die steeds maar weer het zelfde dramaliedje afspeelt. Waarom stoppen ze gewoon niet met dat plaatje en gaan ze door met hun leven? Omdat ze dat niet kunnen, dat is wat Trifold Sequencing systemen doen.

Het lichaam reageert op de ‘loop’; d.m.v. verkramping, pijn of andere ongemakken. Kortom, een schok in het lichaam waardoor het lichaam niet meer zo goed functioneert. Je voelt je hierdoor ook niet lekker in je vel.

Met dit Access body proces worden de drama, schok en trauma als het ware uit het lichaam verwijderd zonder medicijnen of nogmaals diep in te duiken en erover te praten. Wroeten in het verleden en zoeken naar de oorzaak van de gebeurtenis en analyseren zijn dus niet nodig. De ontvanger van dit body proces hoeft niet eens aan de gever te vertellen wat de gebeurtenis was waar degene (nog steeds) last van heeft.

“Hi Sylvia, ik heb vandaag 2 TSS healingen mogen doen. Pittige trauma’s maar wat een feest voor mij. Dit is echt wat ik wil en te doen heb voor de mensen hier op aarde. Wat is hier nog meer mogelijk? Ben zo blij dat ik jouw class gevolgd heb 

Edith Helwegen

Trifold Sequencing Systems ‘plus’

In volksmond wordt dit proces ook wel  ‘TSS plus’ of ‘die andere plus’ genoemd. Dit is een andere proces dan Trifold Sequencing Systems proces, wel gerelateerd. Wat in dit proces meer aandacht wordt besteden is bijvoorbeeld drugs (zware voorgeschreven medicijnen vallen ook hieronder), alcohol en perfectionisme kunnen je ook in een ‘loop’ brengen die je leven beperkt. Dit proces maakt het mogelijk dat je uit die ‘loop’ stapt.

Hoe zou het toch zijn om een einde te maken aan die ‘loop’ van emotionele nasleep en eindelijk  daarvan bevrijd te zijn zodat je nieuwe dingen kan ervaren?

Hoe zou het zijn om die innerlijke kapotte platenspeler weg te gooien en meer ruimte te ervaren?

Via deze 1-daagse cursus,  leer ik je deze twee bovenstaande technieken of één techniek en een dagdeel samen met een dier om de drama, trauma en schok uit je lichaam te verwijderen. Een vernieuwend bevrijd lichaam en meer gemak staan dan op je te wachten. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Heb je na het lezen nog vragen? Klik dan op FAQ en lees de meest gestelde vragen over deze workshop.

Wanneer is de cursus/workshop?

Wanneer: zaterdag 17 augstus a.s., meestal starten we om 09:30u en eindigen we rond 17u

Waar:  Haarlemmermeer, exacte locatie volgt nog

Investering: €175,- (incl. btw, handleiding, audio recording, koffie/thee en snacks) Kinderen t/m 14jr mogen gratis deelnemen met ouder, tieners van t/m 17 jr betalen de helft

Pre-requisities / voorwaarden: geen!

Vragensylvia@elevateyou.eu 

Energetische lichaamsprocessen / body proces

Access energetische lichaamsprocessen zijn voor iedereen! Ook al heb je eigenlijk geen idee wat energie is of je hebt nooit iets met energie gedaan. Deze processen zijn ontworpen om je te ontdoen van de programma’s die jij en je lichaam hebben die jou weerhouden om het leven te creëren waarvan je weet dat het mogelijk is. Jouw bewustzijn in het algemeen wordt dankzij deze processen verruimd. Dus ook jouw bewustzijn voor energieën, je lichaam en je eigen energie. Je wordt aangemoedigd om te weten wat jij weet, te ontdekken wat jouw waarheid is.

Wie is Sylvia, jouw facilitator voor deze workshop?

Sylvia heeft haar eerste Access Body Class op mei 2013 jl. gevolgd, hier heeft ze talrijke body processen mogen ervaren. Zo ook de boven omschreven processen, die ze regelmatig gebruikt; van trauma in haar jeugd en kinderjaren verwerken, een situatie die maar steeds in haar leven blijft terugkomen tot bijna auto-ongeluk ervaring.
Sylvia merkt dat Access tools, zoals de body processen, werken sneller en efficiënter dan medicijngebruik gebruik en het volgen van jarenlang therapie. Hierdoor kiest ze om deze techniek door te geven om anderen te inspireren dat het mogelijk is om pijnvrij en zonder drama te leven.

Meest gestelde vragen / FAQ

Er is me verteld dat ik aan PTSS (Posttraumatische-stressstoornis), zou dit lichaamsproces mij daarbij vanaf helpen?
Uit eigen ervaring weet ik dat PTSS sleurt je mee terug in die nare gebeurtenis, het lijkt alsof je geen keuze hebt. Dit proces kan je ondersteunen dat je niet meer in die vicieuze cirkel terechtkomt.
Moet ik (tijdelijk) mijn medicijnen stoppen om deel te kunnen nemen aan de workshop?
We raden je niet aan om (tijdelijk) je medicatie te stoppen zonder overleg met je arts.
Ik ben een life coach / werk op HR afdeling / docent(e) en raak mensen niet fysiek aan, kan deze workshop dan een toegevoegde waarde hebben voor mijn praktijk?

Dat is mogelijk, er zit namelijk ook enkele verbale processen bij tijdens deze workshop. Vraag tijdens de workshop aan Sylvia voor meer info en hoe je een (verbale) proces kan toepassen in je beroep.

Ik wil deze workshop volgen voor mijzelf, ik ben dus niet van plan om mensen te behandelen. Heeft deze workshop dan nut voor mij?

Ja zeker! Je ontvangt tijdens deze 1-dgs workshop ook. Je leert ook hoe je met gemak aan jezelf kunt geven. En de (energetische) bijdrage van andere deelnemers kunnen waardevol voor je zijn.

Ik heb geen dramatische of traumatische ervaring gehad, dus waarom zou ik deze workshop volgen?

Traumatische en dramatische ervaring is persoonlijk, verschilt ook per persoon. Wat voor de ene traumatisch is, kan voor een andere een kleine trauma zijn. We hanteren niet een maatstaaf voor trauma. Iedereen die de traumatische ervaring in zijn of haar lichaam (on)bewust heeft opgeslagen en die meer gemak uit het lieve lichaam wilt verwijderen, is welkom. 

Verder stel je de vraag; doet er iets met je lichaam wanneer je over deze workshop leest of ziet? Zo ja, zou het kunnen zijn dat er iets in deze workshop zit wat je hoofd of mind er nu niet bij kan? Dan is de volgende stap voor je: maak een keuze 😀 Je bent welkom om deel te nemen aan de workshop.

Moet ik mijn kleren uittrekken, (half) naakt dus, om deel te kunnen nemen aan deze class?
Nee, (half) naakt is niet een must om de processen te ontvangen! De processen kunnen gewoon door de kledingstukken heen.
Is er ergens waar ik over deze workshop kan lezen?

Hmm zoiets als deze blogpost; “Vicieuze Emoties“?

Wat als ik nog meer vragen heb?
Stuur gerust je vragen, mail ze naar sylvia@elevateyou.eu