Workshops

Cursussen/opleidingen in persoon of online
Hoe zou het zijn als je meer tools ontvangt zodat je je leven kan creëeren die je weet dat het mogelijk is? Zoek je een krachtige en natuurlijke manier om een bepaalde situatie in je leven en je lieve lijf te veranderen?
Deze techniek bestaat zo’n 25 jr en wordt door duizenden mensen over de hele wereld gebruikt; van jong tot minder jongeren. Voor het verwerken van verdriet die recent is gebeurd of jaren terug. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het verzachten van lichamelijke pijn of ongemakken. Voor het makkelijker maken vóór een (sollicitatie)gesprek of een andere spannende moment die eraan komt. Access Bars® is een techniek waar je meestal je handen gebruikt en makkelijk te leren. Het resultaat duurt vaak langer, dus ook wanneer je je handen niet meer erop legt. Wat er nog meer doet?
Naast workshop waar je me in levende lijve kan ontmoeten, geef of host ik ook een online workshop.

Binnenkort meer info.

Online workshop

Body processen

Access Body Processen zijn voor iedereen! Ook al heb je eigenlijk geen idee wat energie is of je hebt nooit iets met energie gedaan.

Elk body proces (lichaamsproces) is gecreëerd om (een onderdeel van) het lichaam te bevrijden van een bepaalde beperking die (jarenlang) is opgeslagen en meer ruimte te creëeren.
Pijn en ongemakken in het lichaam worden gezien als een beperking om (meer) te genieten van je lieve lijf.

* Bye Bye Trauma & Vicieuze Cirkel; een 1dgs workshop waar je technieken leert om je lieve lijf te bevrijden uit de vicieuze cirkel die ontstaan zijn door bijv. een traumatische ervaring.

* Correcting Vision; verbeter je gezichtsvermogen met deze techniek.

* Met Meer Gemak Meer Levensenergie Genereren

Er zijn meer dan 50 Access body processen, staat er hierboven niets bij en je bent geïntereseerd naar andere body processen mogelijkheden? Stuur dan een mail naar sylvia@elevateyou.eu

Gallery

Let’s Work Together!

Kies je liever 1op1, bijvoorbeeld voor een coachingstraject?
Wil je een workshop voor Sylvia organiseren?
Of heb je een bepaalde idee om met Sylvia te creëeren?
Stuur gerust een mail met je voorstel 😀