Workshops/cursussen/opleidingen

Hoe zou het zijn als je meer tools ontvangt zodat je je leven kan creëeren die je weet dat het mogelijk is? Zoek je een natuurlijke manier om je zelf te bekrachtigen, ook voor je lichaam?

Access Bars®

Deze techniek bestaat zo’n 25 jr en wordt door duizenden mensen over de hele wereld gebruikt; van jong tot minder jongeren. Voor het verwerken van verdriet die recent is gebeurd of jaren terug. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het verzachten van lichamelijke pijn of ongemakken. Voor het makkelijker maken vóór een (sollicitatie)gesprek of een andere spannende moment die eraan komt. Access Bars® is een techniek waar je meestal je handen gebruikt en makkelijk te leren. Het resultaat duurt vaak langer, dus ook wanneer je je handen niet meer erop legt. Wat er nog meer doet? De pagina is tijdelijk niet beschikbaar, mail svp voor meer info.

Bye Bye Trauma & Vicieuze Cirkels m.b.v. Trifold Sequencing Systems

Is er een bepaalde nare gebeurtenis in je leven die zich steeds blijft afspelen? Merk je dat je lichaam de schok nog steeds (her)beleeft en heb je daar erg last van?
Trifold Sequencing Systems is een body proces die de ‘loop’ van de drama en trauma stop zet. Je herkent het als dit systeem geactiveerd is als je steeds hetzelfde verhaal vertelt, aan jezelf of aan iemand anders.
Hoe zou het toch zijn om een einde te maken aan die ‘loop’ van emotionele nasleep en eindelijk  daarvan bevrijd te zijn zodat je nieuwe dingen kan ervaren?

Correcting Vision

Met deze heerlijke workshop leer je niet alleen handoplegging om je gezichtsvermogen te verbeteren. Wat je eerst niet ‘durft’ te zien of niet kunt zien wordt dankzij dit proces ontsluierd.   

MTVSS

Dit is een dynamische tool dat voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt.  
Deze tool activeert het herstellende vermogen van het lichaam. Dankzij deze tool herstelt men bijv. sneller bij lichamelijke inspanningen zoals sporten.

Energetische Facelift TM

Binnenkort meer info.

Right Body For You Taster TM

Binnenkort meer info.